Nieuws

En een tweede test pagina nieuws

10 februari 2020

Voluptas pariatur harum quia est rerum expedita. Minus minima sequi molestiae sint excepturi. Rem iste saepe non et et.

Lees meer

Persbericht - Evers, specialist in grondbewerking en mestinwerking, met twee noviteiten aanwezig op Agritechnica 2019

1 oktober 2019

Evers is op de Agritechnica 2019 in Hannover zowel in hal 11 (bodembewerking en zaaibedbereiding) als in hal 22 (mesttechniek) aanwezig. Daarnaast staan op stands van samenwerkingspartners diverse Evers machines.

Lees meer

Persbericht - Evers introduceert vernieuwde schijveneg op Agritechnica

1 oktober 2019

Tijdens Agritechnica 2019 in Hannover introduceert Evers een vernieuwde schijveneg. Evers is op Agritechnica zowel in de grondbewerkingshal 11 (stand C30) als in de bemestingshal 22 (stand A11) aanwezig.

Lees meer

Persbericht - Evers Agro met nieuwe directeur op toekomst voorbereid

14 september 2019

Landbouwmachinefabrikant Evers Agro heeft in augustus een nieuwe directeur aandeelhouder gekregen in de persoon van Roelof KleinJan, vanwege pensionering van de voormalige directeur. Evers Agro is gespecialiseerd in machines voor bodembewerking, mestinwerking en graslandonderhoud.

Lees meer

Persbericht - Evers Graslandwoeler geschikt voor woelen in de mais onderzaai augustus 2019

1 augustus 2019

Evers introduceert een nieuw model Graslandwoeler met een variabele tandafstand van 75 tot 90 cm. Met de tandafstand op 75 cm. is deze woeler uitermate geschikt om de bodem tussen de rijen maisstoppels te woelen.

Lees meer

Persbericht - Snel en effectief groenbemester bewerken met de nieuwe Evers messenrol

1 februari 2019

Groenbemesters zorgen in combinatie met niet kerende grondbewerking voor het in stand houden en verbeteren van de bodemstructuur. Daarvoor moet de groenbemester goed, snel en effectief worden ingewerkt.

Lees meer

Persbericht - Precisiebemesting met de Evers rijenbemester

3 september 2018

Evers introduceert een nieuwe serie rijenbemesters op Agrotechniek Holland. Deze machines zijn ontwikkeld om op een zo efficiënt mogelijke manier mest in de rij in te brengen, waarbij milieu en maisplant een belangrijke rol spelen. Deze oplossing voor rijenbemesting loopt vooruit op het 6e actieprogramma betreffende de Nitraatrichtlijn en de aanpassing in het stelsel in de richting van verplichte rijenbemesting.

Lees meer

Persbericht - Gewassenteelt op ruggen met de Evers ruggenteeltwoeler

29 augustus 2018

Een noviteit op de ATH is de Evers ruggenteeltwoeler. Deze machine is geconstrueerd om gewassen zoals mais, koolzaad en wortelen op ruggen te verbouwen. De combinatie van de diepe, niet kerende grondbewerking bij het maken van ruggen zorgt ervoor dat gewassen dieper en beter kunnen wortelen. In de rug ligt de grond los terwijl tussen de rijen de grond juist minder doorlatend is. Hierdoor vindt minder verdamping plaats en hebben gewassen betere beschikking over het vocht. Bij natte omstandigheden wordt het water in de rug juist beter afgevoerd.

Lees meer
Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief